Locherber Milano

Wij zijn ontzettend enthousiast om eindelijk onze allereerste blog met jullie te delen. We zitten inmiddels in de maand september, maar wij nemen jullie even terug naar het begin van 2020. Om te beginnen bestaat JOSI interieur vanaf november inmiddels al weer 5 jaar ! De afgelopen 5 jaar heeft Gino hard gewerkt om JOSI interieur tot een groot succes te maken. Hij heeft leuke en prachtige projecten mogen afronden en het resultaat vinden jullie op onze website maar ook op onze social media kanalen.

 Een ander mooi resultaat heeft in 2020 wat veranderingen gegeven.  Het team is inmiddels wat groter geworden en wordt de naam JOSI steeds bekender.  Naast Gino zullen jullie ook mij van dinsdag tot zaterdag in de showroom vinden. En op de donderdagen is onze collega Maury ook aanwezig in de showroom.

Vanaf dit jaar zijn wij druk bezig met een make over van onze website en is er zelfs een WEBSHOP bij gekomen. Er wordt ontzettend enthousiast op gereageerd en dat vinden wij erg leuk om te zien ! Ook zijn wij  actiever aan de slag gegaan met onze social media kanalen Facebook en Instagram en zijn wij langzaamaan ook bezig met youtube. Youtube zullen wij vooral gaan gebruiken voor video’s van inkoop en interieurbeurzen. En via instagram maken wij ook sinds een aantal maanden IGTV. ( InstaGram T.V. ) Daarin film ik Gino die een rondje showroom doet en behandeld onze nieuwe collectie of licht bepaalde meubels of accessoires uit. Maar ook leuke winacties nemen wij mee in onze video’s. Dus houdt vooral ons in de gaten via onze social media kanalen of breng een bezoekje aan onze showroom en bekijk ons aanbod aan meubels en accessoires.

In onze allereerste blog ga ik het hebben over LOCHERBER. Hier hebben wij afgelopen donderdag 6 augustus een video over gemaakt. Naast de video hebben wij er ook een te gekke winactie aan vast geplakt. Hoe gaaf is dat !? Er is enthousiast op gereageerd en wanneer je deze blog leest hebben wij inmiddels wel al een winnaar uitgekozen. “Nogmaals gefeliciteerd met jouw prijs ! “

Ik begin even bij het begin van LOCHERBER en hoe het merk bij ons in Nederland, in onze showroom in Zwijndrecht terecht is gekomen.

In januari ben ik begonnen bij JOSI interieur en ik mocht al gelijk mee naar een interieur beurs in de buurt van PARIJS. De beurs heet Maison et Objet. Deze beurs vind 2 keer per jaar plaats in het voorjaar en najaar. Helaas zit de beurs er einde van dit jaar niet in wegens COVID-19 ☹. Op deze beurs vind je verschillende interieur merken die een groot deel van hun aanbod aan meubels en/of accessoires tentoon stellen aan bedrijven zoals JOSI interieur die wellicht een samenwerking willen starten of al een samenwerking hebben en slechts inspiratie komen opdoen voor het nieuwe seizoen.

Samen met Ivo en Gino zijn wij langs verschillende leveranciers geweest om nieuwe inspiratie op te doen betreft de nieuwe en huidige trends. Denk aan kleuren, materialen en samenstellingen van meubels en accessoires. Wij waren op dit moment serieus op zoek naar nieuwe meubels voor onze showroom maar ook een interieur geur die bij ons en onze klanten zou passen. Wij wilde iets nieuws introduceren!

Wij waren tegen een merk aangelopen, maar wij twijfelde en precies er tegenover stond een stand met LOCHERBER. Het zag er meteen chique uit met een verhaal hierachter. Hier wilde wij meer over weten. 

Wij hebben een rondleiding gekregen over het merk, de geschiedenis en de productie. Ook mochten wij verschillende tot bijna alle geuren uitproberen. Wij waren het alle 3 unaniem over eens dat wij LOCHERBER zouden gaan introduceren in onze showroom. Maar omdat dit merk nog nergens anders te vinden is in Nederland, wilde wij eerst wat kleiner beginnen om te kijken hoe het merk aan zou slaan bij onze klanten.

Nu 8 maanden verder zijn wij blij om te zien dat Locherber zich aan het ontpoppen is tot een vaste huisgeur bij onze klanten. Want naast de ontzettend lekkere geuren zijn het ook eyecathers om neer te zetten in huis.

Naast de diffusers heeft Locherber Milano bijvoorbeeld ook diffusers sprays, eau de parfum maar ook geurzakjes voor in de kledingkast. (Aanrader ! )

In onze showroom hebben wij alle geuren in proefjes staan om ze uit te proberen en hebben wij gekozen om te beginnen met 4 geuren:

  • Ventia
  • Capri Blue
  • Aramaik
  • Banksia

In onze webshop lichten wij elke geur uit. 

Al nieuwsgierig geworden naar Locherber , kom dan gauw de geuren uitproberen in onze showroom in Zwijndrecht !

Wist je dat:

  • Verschillende doppen van bijvoorbeeld de Ventia geur worden gemaakt van het steigerhout in Ventie.
  • De doppen van de Banksia geur worden gemaakt van o.a. de banksia plant.
  • Wij bezig zijn met het maken van nieuwe samenstellingen en geuren voor in onze showroom om het merk een grote toevoeging te geven in ons assortiment.
  • Wij een XXL variant hebben staan in de showroom van maar liefst 5000ml !!
  • Je hoeft de geurstokjes niet om te draaien en de geur gaat maar zeker meer dan een half jaar mee !
  • Wij ook cadeaudozen verkopen.

JOSI Interieur

Openingstijden

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: 09.00 tot 17.00
Woensdag: 09.00 tot 17.00
Donderdag: 09.00 tot 17.00
Vrijdag: 09.00 tot 17.00
Zaterdag: 10.00 tot 17.00
Zondag: Gesloten

Social Media

Service

JOSI Interieur

JOSI Interieur

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: 09.00 tot 17.00
Woensdag: 09.00 tot 17.00
Donderdag: 09.00 tot 17.00
Vrijdag: 09.00 tot 17.00
Zaterdag: 10.00 tot 17.00
Zondag: Gesloten