Stel jouw ideale bank, stoel of kast samen

Previous
Next

Onze Collectie

Veelzijdige meubels die helemaal naar eigen smaak kunnen worden samengesteld met een Industrieel Chique karakter die passen in elk interieur! JOSI Interieur werkt samen met verschillende merken en heeft een eigen Privat Label.
Hieronder zie je een kleine greep uit onze collectie. Kom gezellig langs in de winkel om alle mogelijkheden te zien of te bespreken.
En wist je dat je de meeste lampen en al onze accessoires ook direct kan kopen in de webshop?

JOSI Interieur Banken

Die banken die Josi Interieur verkoopt worden met zorg geselecteerd en kunnen in verschillende soorten stof en kleuren worden geleverd. Twijfel jij over de kleur of stof? Dan komen we graag als extra service bij jou langs met stof-stalen om te kijken welke keuze het beste past binnen jouw huidige interieur.
Kom gezellig langs, of maak gelijk een afspraak.

JOSI Interieur Stoelen

Met ons eigen label produceren en verkopen wij eetkamerstoelen, barstoelen en fauteuils die volledig naar eigen smaak kunnen worden samengesteld.

Met een grote keuze aan vorm, materiaal en kleur kan je bij Josi Interieur een echte eye-catcher kopen voor in jouw woning of aan jouw tafel. Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom.

JOSI Interieur Tafels

Groot, klein, hoog, laag, vierkant, rond, ovaal en rechthoekig. Josi Interieur verkoopt alle vormen. Of je nu op zoek bent naar een eet-, salon-, of bijzettafel wij hebben een grote keuze aan vormen en materialen.

Een kleine selectie verkopen wij via onze webshop en de grote meubelen staan in onze showroom.

JOSI Interieur Kasten

Vorm en functie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden als we denken aan kasten. Hij moet het liefste zoveel mogelijk spullen uit het zicht halen maar we vinden het ook steeds belangrijker om mooie eye-catchers te tonen en onderdeel te laten worden van onze woon- of eetkamer.

De kasten van Josi Interieur zijn een ideale combinatie van deze twee elementen en wij adviseren je graag welke kleur, maat en vorm het beste past in jouw interieur.

JOSI Interieur Accessoires

Accessoires maken van een huis een thuis! Een ruimte is pas echt af en kan zelfs een volledige nieuwe look krijgen met mooie accessoires.

Josi Interieur verkoopt zowel in de showroom als in de webshop een grote variatie aan accessoires die van jouw huis een thuis zullen maken.

Neem snel een kijkje in onze showroom of webshop.

JOSI Interieur Lampen

Het kiezen van je juiste verlichting, hoeveelheid en locatie kan vaak een flinke uitdaging zijn. Bij Josi Interieur helpen we je graag met het maken van de juiste keuze of een compleet verlichtingsplan.
Wij verkopen zowel plafond-, hang-, staande-, als tafellampen die in ieder interieur passen.

Een kleine selectie verkopen wij in de webshop maar het grootste gedeelte kan je vinden in onze showroom.

Contact opnemen?

Heb jij een vraag nav onze collectie? Of wil je graag een afspraak maken in de showroom of bij jou thuis? Vul dan het contactformulier in en wij nemen contact met jou op.

JOSI Interieur

  • Antoni van Leeuwenhoekstraat 2 3331 ET Zwijndrecht
  • +(078)6196030
  • info@josi-interieur.nl

Openingstijden

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: 09.00 tot 17.00
Woensdag: 09.00 tot 17.00
Donderdag: 09.00 tot 17.00
Vrijdag: 09.00 tot 17.00
Zaterdag: 10.00 tot 17.00
Zondag: Gesloten

Plan hier jouw thuisafspraak

WhatsApp chat